Lustkortet

Lilla Beddinge Teater presenterar musikalen – PIPPIN!

Lilla Beddinge teater:
20% rabatt med lustkortet

Biljettlänk: Lilla Beddinge teater – Pippin – Boka biljetter här!

OBS! På plats visar du tillsammans med din biljett att du är prenumerant på Trelleborgs Allehanda eller Ystads Allehanda genom att vara inloggad på sajten. Vi har inte längre fysiska eller digitala ”lustkort”.

Lilla Beddinge Teater presenterar musikalen PIPPIN!

En spektakulär show fylld av dramatik, lust och begär. Pippin är en ung influencer-kille, son till en av de största krigshetsarna. Han är menad till något större än alla andra (enligt honom själv). Han väljer att dra ut i fält där han ser möjligheten att göra något storslaget med sitt liv och skildrar samtidigt kriget genom sina sociala medier. Ute i fält går ingenting som Pippin tänkt sig och han beslutar sig för att desertera. I en suggestiv drömvärld får vi sedan följa honom i jakten på meningen med livet.

Pippin tar sig genom rasande krig, humoristisk allsång, mord och taco-fredag i sitt sökande. Hela tiden drivs han att upprätthålla bilden av sitt extraordinära liv för sina följare, men för att lyckas tvingas han till allt mer extrema åtgärder. Pippin blir en bricka i ett spel där andra bestämmer reglerna. Hur ska han finna sanningen bakom illusionen? Vilka är alla dessa människor som ständigt betraktar honom och vad är egentligen verkligt?

Musikalen Pippin är ett skådespel larger than life – en färgsprakande föreställning att skratta åt och gripas av. Lilla Beddinge Teater slår upp portarna till denna episka resa med premiär 3 juli.

Spelas onsdag-söndag 3-21 juli. Onsdagar-fredagar kl 19.00, lördagar kl 14.00 och 19.00, söndagar kl 14.00.

Pausservering bokas på lillabeddingeteater.se

Biljettlänk: Lilla Beddinge teater – Pippin – Boka biljetter här!