Louisiana

DANMARK:
ca 136 SEK/person
(ord pris ca 198 sek)

LOUISIANA

Exklusivt erbjudande hela 2022

30% rabatt med Lustkortet
Visa Lustkortet på plats för att erhålla rabatten

Ta en tur till Louisiana – tillsammans med vänner och familj eller på egen hand. Se den världsberömda samlingen och missa inte vårens utställning med Sonia Delaunay, en av modernismens stora stjärnor. På konstmuseet kan man även  ströva runt i den vackra skulpturparken, njuta av god mat och upptäcka det bästa av dansk design i shopen.

Med Lustkortet har du 30% rabatt på entrépriset (gäller för 2 personer).

Louisiana är med sin fantastiska miljö museet för alla. I samlingen finns favoriter som Alberto Giacommetti, amerikansk popkonst och verk samtidens konststjärnor som  japanska Yayoi Kusamas unika oändlighetsrum.  Den vackra skulpturparken med utsikt över Sundet bjuder på verk av konstnärer som Max Ernst, Richard Serra och Alicja Kwade. Under året visar museet ett fantastiskt rikt program med utställningar med Sonia Delaunay, fotoikonen Diane Arbus, Alex Da corte, Nya sakligheten från 1920-talets Weimar-tid, spännande arkitekturutställningar samt den omtalade amerikanske konstnären Richard Prince.

Museet har generösa öppettider. Ofta är eftermiddagar och kvällarna lugnare och ett tips är att börja besöket med en härlig lunch och se de olika utställningarna därefter. Ett besök med aktuella utställningar, samlingen, restaurant samt shop tar från 2,5 till 4 timmar men man kan tillbringa en hel dag på museet. Utanför finns även en badstrand med brygga.

Det är fri parkering på museet. Tar man tåg till Humlebæk Station är det 10 minuters promenad till museet. Håll dig uppdaterad med aktuell information om tryggt besök i samband med Covid-19 på museets hemsida och var beredd på att  ev. visa Covidbevis/test vid entrén.
Louisiana Museum of Modern Art är ett internationellt museum för modern konst. Här möts konst, natur och arkitektur i ett unikt samspel som gör Louisianabesöket till något mycket speciellt året runt och som lockar gäster från hela världen.

Pris med Lustkortet: DKK 100
(ca 136 SEK).
Ordinarie pris DKK 145 (ca 198 SEK). Per person