Sommarparty

SKÅNE TRANÅS:
Lustkortspris 345 kr
(ord pris 395 kr)

SOMMARPARTY 26 juli kl 19.30

Välkomna till Scen Skåne Tranås, en fantastisk plats på Österlen, till Sommarparty med Shirley Clamp, Rongedals, Peppe och några av våra bästa musiker. Det blir en sommarkonsert med massor av hits, schlagers och naturligtvis artisternas egna topplåtar. Så, luta er tillbaka och förbered er på en innerlig kväll med massor av musik, varm gemenskap och en stor portion humor!

SHIRLEY CLAMP
Hon blev ett med Svenska folket när hon 2004 som en rödhårig yrhätta med en magisk sångröst damp ner i melodifestivalen, med Låten ”Min Kärlek”. Därefter har det blivit många fler melodifestivaler, turnéer i alla möjliga format, TV-medverkan i både allvarliga och lekfulla program, samt massor av alla möjliga liveframträdanden runt om i vårt avlånga land.

RONGEDALS
Tvillingbröderna Magnus och Henrik Rongedal  är några av Sveriges mest anlitade sångare bakom artister både på skivinspelningar, live-framträdanden och i TV-galor t. ex . Melodifestivalen. I februari 2008 begår bandet sin egen Melodifestivaldebut, och det stora genombrottet är ett faktum med låten ”Just a Minute

PEPPE
Peppe är artist och komiker. Han har medverkat i flertalet musikaler bl.a. High School Musical och Grease och under flera år varit en av de starkast lysande stjärnorna inom Wallmansfamiljen. Han har en sällsynt tajming när det kommer till komik vilket har lett honom till olika uppdrag för bl.a. Ladies Night, Milda Makter och Peppsons.

Den runda scenenen vid foten av kyrkbacken vid dammen i Skåne Tranås – en fantastisk plats för konsert! Det är tillåtet att ta med egen stol och picknick. Kom och njut av byn, naturen, musiken och Sommarens roligaste konsert! Mer info www.jerkules.se

Biljetter: www.ticketmaster.se
077-170 70 70
Rosenhagen i Skåne Tranås, ICA Tomelilla och Ystad Turistbyrå